Contribuiti la reducerea consumului de resurse naturale returnand bateria uzata prin reteaua Nelson-Baterii din Targoviste, conform HG 1132/2008 privind regimul bateriilor si acumulatorilor, respectiv deseurilor acestora.

SC Nelson SRL, centru de vanzari autorizat al bateriilor ROMBAT, colecteaza bateriile uzate de la persoane fizice, la sediul firmei din Targoviste si la punctul de lucru, in scopul valorificarii lor.

Bateria uzata are impact negativ asupra mediului daca nu este dirijata spre o retea de colectare-valorificare. Indreptati-va cu incredere spre reteaua noastra de colectare-valorificare!

Bateriile uzate predate de clientii nostri sunt colectate conform HG 1132/2008. In acest fel, bateriile auto, stationare si de tractiune, precum si acumulatorii care contin substante periculoase sunt reciclate. Contribuim astfel la reducerea consumului de resurse naturale si la protectia mediului inconjurator (bateriile uzate necolectate polueaza apa, aerul si solul).

SC NELSON SRL, colecteaza bateriile uzate prin reteaua proprie, asigurand transportul cu mijloace auto autorizate, in scopul valorificarii lor in unitatile specializate, respectand legislatia nationala si europeana.

IMPORTANT! Beneficiati de reduceri de pret daca aduceti la schimb bateria uzata!