Experienta profesionala a specialistilor nostri va este pusa la dipozitie, astfel, va oferim o gama variata de servicii precum instalarea, testarea si depanarea bateriei si a echipamentelor electrice instalate pe vehiculul dumneavoastra.

SERVICE GRATUIT IN PERIOADA DE GARANTIE

Toate bateriile ROMBAT cumparate de la firma noastra, beneficiaza de service gratuit in unitatile autorizate Nelson-Baterii. Serviciile constau in:
– masurarea tensiunii in gol, in momentul vanzarii bateriei, in prezenta cumparatorului, cu aparatura performanta, omologata metrologic, pentru probarea functionalitatii produsului, in parametrii prevazuti in standardele de fabricatie;
– verificarea sistemului de incarcare al autovehiculului (releu, alternator, cabluri de legatura) inainte de acordarea garantiei;
– identificarea si remedierea defectiunilor sistemului de incarcare al autovehiculului (contra cost);
– diagnosticarea periodica, gratuita, pe toata durata de viata a bateriei, ori de cate ori solicita cumparatorul, atat a sistemului de incarcare, cat si a acumulatorului;

CONSULTANTA GRATUITA LA CUMPARAREA BATERIILOR

Compania Nelson Baterii are o baza de date complexa, a majoritatii marcilor de vehicule. La cumpararea bateriei clientul primeste, gratuit, toate informatiile tehnice si de pret, pentru a face alegerea optima a bateriei in functie de :

  • dotarea originala;
  • capacitatea cilindrica a motorului;
  • tipul de combustibil folosit la alimentare;
  • existenta unor consumatori suplimentari in sistemul electric al autovehiculului, fata de dotarea standard;
  • regimul de exploatare al autovehiculului;
  • suma de bani disponibila.

SERVICE BATERII LA DOMICILIUL CLIENTULUI

Nu aveti timp sau posibilitatea sa veniti la noi? Nici o problema! Firma Nelson va ofera service la domiciliu in orasul Targoviste si pe o raza de maxim 10 km in jurul acestuia.

O unitate mobila Nelson dotata special depanare la domiciliu se poate deplasa la adresa indicata de dumneavoastra. Asiguram verificarea sistemului de incarcare a bateriei refacerea bornelor,incarcarea bateriei si pornirea masinii cu ajutorul unui booster.
Daca doriti o baterie noua, firma noastra va poate livra si instala o baterie noua si va elibereaza certificatul de garantie al bateriei.